Акція AI Conference Kyiv на честь Дня захисника України: знижки на квитки Назад

Акція AI Conference Kyiv на честь Дня захисника України: знижки на квитки

14 листопада в Києві при підтримці RIA.com відбудеться AI Conference Kyiv — захід, присвячений використанню AI, IoT і чат-ботів у бізнесі. Організатор — компанія Smile-Expo — вітає українців із Днем захисника України й на честь свята проводить акцію: до 19 жовтня включно квитки на конференцію доступні зі знижкою від 14 до 56 відсотків

14 листопада в Києві при підтримці RIA.com відбудеться AI Conference Kyiv — захід, присвячений використанню AI, IoT і чат-ботів у бізнесі. Організатор — компанія Smile-Expo — вітає українців із Днем захисника України й на честь свята проводить акцію: до 19 жовтня включно квитки на конференцію доступні зі знижкою від 14 до 56?%.

Image title

Основне правило: чим більше покупка — тим більша знижка:

1 квиток — 14?%;

2 квитка — 28?% на кожен;

3 квитка — 42?% на кожен;

4+ квитків — 56?% на кожен.

Ціна без знижки — 1000 гривень за квиток.

Щоб скористатися знижкою, потрібно просто зайти на сайт і зареєструватися. Для отримання знижки промокод не потрібен. Акція поширюється на квитки категорії «Базовий».

Про захід

AI Conference Kyiv буде цікавою підприємцям, операційним топ-менеджерам, керівникам IT-відділів, розробникам і маркетологам, які хочуть дізнатися більше про автоматизацію бізнес-процесів за допомогою штучного інтелекту, чат-ботів та Інтернету речей.

Тут відвідувачі почують доповіді й особисто поспілкуються з представниками компаній «Київстар», METRO Cash & Carry, «Укрпошта», «Укргазбанку», Skylum Software, Softensy і багатьма іншими. Експерти розкажуть, як покращити обслуговування клієнтів, скоротити кількість помилок, автоматизувати виробництво й завдяки цьому — підвищити продажі й лояльність аудиторії.

Серед спікерів:

  • Олександр Федієнко — голова правління Інтернет Асоціації України;

  • Костянтин Андрусенко — керівник напряму з розвитку IoT «Київстар»;

  • Павло Чишко — головний ботобудівник «Укргазбанку»;

  • Олександр Савсуненко — керівник AI Lab в Skylum Software;

  • Володимир Кучканов — Data Scientist в Competera.

Повний список спікерів — на сайті.

Щоби дізнатися про останні досягнення у сфері штучного інтелекту й поспілкуватися з інноваційними експертами — приходьте на AI Conference Kyiv.


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье